Bezorgen & Retourneren 

Voor bezorgen worden de volgende regels gehanteerd: 

Pakketten tot max. 23 kg kunnen worden verzonden.
De kosten van pakketten tot 10kg zijn €7,25. Voor de pakketten zwaarder dan 10 kg wordt €13,50 gerekend. Verzendingen worden verzorgd door PostNL. 
Op dit moment worden pakketten alleen verzonden binnen Nederland en naar België. Voor België hanteert PostNL andere prijzen. Deze worden correct weergeven bij het bestelproces. 
Let op! Door de grote drukte op de bezorgdiensten vanwege het coronavirus kan de verzendingstijd oplopen tot 3-5 werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertraging. Er wordt voor gezorgd dat de pakketten zo goed mogelijk worden ingepakt, om te trachten schade tijdens verzending te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat buiten ons medeweten om. Daarom is verzending altijd op eigen risico en is de Oprommerloads hier niet voor verantwoordelijk. 


Vragen over verzending? Een belletje is de kortste klap! 


Op dit moment is er nog geen mogelijkheid tot het verzenden van meubels en pakketten zwaarder dan 23kg. Helaas heeft de Oprommerloads geen bezorgservice (wie weet in de toekomst!). We bieden daarom de mogelijkheid aan om af te halen bij locatie. De winkel is tot nader orde gesloten, daarom is afhaal op afspraak en met inachtneming van de maatregelen. Bel voor mogelijkheden met Jitske Dijkstra (06 12578774). 

Heb je iets besteld en blijkt dit niet aan je verwachting te voldoen? Je kunt het volgende doen: 

Wil je het item retourneren? Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd. Graag het retour van tevoren melden door  het formulier van herroepingsrecht te mailen naar oprommerloads@gmail.com. Dit formulier vind je hier (klik op de link). Zonder aankondiging is de Oprommerloads niet verplicht het retour gezonden artikel in behandeling te nemen.

Het retour mag naar dit adres worden verzonden:
Oprommerloads, Ingenieur C.M. van der Slikkeleane 4, 9041 CH, Berltsum

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. 
Het bedrag wordt binnen 3 dagen na ontvangst van het retour teruggestort.
Vragen over retourneren? Een belletje is de kortste klap! 

© 2020 - 2024 Oprommerloads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel